Új mintaboltunk megnyitott Budapesten, Zuglóban! Terápia és Egészségpont 1143.Bp. Hungária körút 73.
Akció Újdonság Tipp Ingyenes szállítás
Kód: 87 | Márka: Safe Laser

Safe Laser 150 - Lézer Fényterápiás készülék

Nincs értékelés
289 000 Ft
Raktáron

A Safe Laser 150 magyar fejlesztésű Orvostechnikai eszköz, mely a legtöbb magyar kórházban, egészségügyi intézményben már megtalálható.

Ezt a készüléket Ön is biztonságosan használhatja otthonában. A speciális lencsének köszönhetően szemre nem veszélyes, így védőszemüveg nem szükséges a használatához. 

Az SL150-es készülék hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3-4 cm mélységig érvényesül, ezért a felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában van jelentős szerepe. A Safe Laser 150 egy sokoldalú használatra tervezett lágy-lézer készülék, számos kiegészítővel, így több fajta kezelést tesz lehetővé: Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható Orrkezelővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas (tartozék) Száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan (külön rendelhető) Kozmetikai kezelővel a speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni (külön rendelhető)

Várható kézbesítés:
2024.4.25
Kategória: Safe Laser Lézerterápiás Lámpa
Jótállás: 3 év
Szállítási garancia
sértetlen áru
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
GLS
Másnapi kiszállítás
GLS futárral bárhova
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Budapesten Zuglóban

SAFE LASER 150 - Lézer Fényterápiás készülék


Az SL150-es készülék hatása a bőrfelszínhez közeli kb. 3-4 cm mélységig érvényesül, ezért a felszínhez közeli elváltozások, gyulladások, fájdalmak gyógyításában van jelentős szerepe.

A Safe Laser 150 egy sokoldalú használatra tervezett lágy-lézer készülék, számos kiegészítővel, így több fajta kezelést tesz lehetővé:

 • Bőrfelületre helyezve általános lézerként használható
 • Orrkezelővel orrnyílás bevilágítására is alkalmas (tartozék)
 • Száloptikával a fül és a száj kezelhető hatékonyan (külön rendelhető)
 • Kozmetikai kezelővel a speciális krémeket lehet hatékonyan a bőrbe juttatni (külön rendelhető)

 SafeLaserlogo

Műszaki jellemzők

 • Teljesítmény: 150mW folytonos  (szórt sugárzás)
 • Hullámhossz: 660 nm (piros fény)
 • Akkumulátoros működés

A doboz tartalma: SL 150-es készülék, akkumulátor, töltő, orrkezelő, piros koffer

+ Ingyenes szállítás Magyarország területén – Értéke 1.690 Ft

 

+ AKCIÓ MOST 14.450FT ÉRTÉKŰ DR. CHEN PATIKA AJÁNDÉKCSOMAGGAL!

(Az ajánlat visszavonásig érvényes!)

1_20240213_145402_0000

 

 Safe_Laser_banner1_laserterapia.hu

 

Milyen betegségek kezelésére javasolt?

 

 

 

 

  

 

SafeLaserBemutatóterem

 

A kezelés menete 

+ A kezelés módja

 

A Safe Laser 500 Infra lézert a fájdalmas vagy sérült területre kontakt módon kell rá- helyezni és a megadott ideig világítani, majd tovább lehet tenni a következő pontra. (egyszer használatos védő a kezelő fejre rendelhető)Egymás után több pont is kezelhető a fájdalmas, sérült felület nagyságától függően. Általában a “nyomásérzékeny” pontokat kell kezelni. 

 

A maximális biztonság miatt a lézert csak a bőrfelületre helyezve kapcsolja be, hogy elkerülje a véletlen lézerfénybe tekintést! A kezelés végén, mielőtt a bőrfelületről elvenné a készüléket, kapcsolja ki! 

 

 A 8 cm-nél mélyebben fekvő kezelendő réteget jobban el lehet érni, ha a Safe Laser 500 Infra kezelőfejét kissé belenyomjuk a szövetekbe. Ha pl. nyílt seb miatt a lézert nem lehet ráhelyezni a bőr felületre, akkor a lehető legközelebb kell tartani (max. 0,5 cm), ebben az esetben viszont a kezelési időt pontonként 1 perccel meg kell hosszabbítani, hogy a gyógyuláshoz szükséges megfelelő energiamennyiség bejusson a szervezetbe!

Safe_Laser_banner2_laserterapia.hu

 

+ A kezelés gyakorisága

A kezelések gyakorisága a betegség fennállásának időtartamától függ. (Milyen régen keletkezett a probléma?) 

 

1. Akut betegségek (a betegség a közelmúltban keletkezett) illetve műtét utáni esetek kezelése:A kezelést 1-2 hétig naponta, majd a tünetek megszűnéséig heti 3-szor kell alkalmazni. Már az első kezelés alatt vagy 1 napon belül javulás észlelhető!(Akut betegségeknél már az első alkalommal annyi ideig lehet a kezelést végezni, amíg a javulás nem észlelhető.) 

 

2. Krónikus (elhúzódó) betegségek kezelése (6-8 hétnél régebben keletkezett):A hosszabb ideje fennálló betegségeket ritkábban kell kezelni. Használja a lézer készüléket heti 3-szor a tünetek megszűnéséig vagy jelentős csökkenéséig. 

 

Krónikus (régóta fennálló) betegségeknél a gyógyulás természetesen hosszabb ideig tart (napok, hetek, esetleg hónapok).Az első kezelések után enyhe bizsergést érezhetünk vagy fájdalomas kórképeknél a fájdalom fokozódhat (kezelési reakció), de ez átmeneti jelenség. A fájdalom erőssége a kezelések számával folyamatosan csökken és 3-4 kezelés után megszűnik, majd megindul a javulás. A kezelési reakció egy normális kísérő jelenség, annak a jele, hogy a beteg reagál a terápiára. Kezelés után fokozódó fájdalom esetén csökkentse felére a kezelési időt és a kezelés gyakoriságát. 3-4 kezelés után visszatérhet az eredeti kezelési módra. 

 

Ha azt tapasztaljuk, hogy pl. a fájdalmas ízület se nem javul, se nem “rosszabbodik”, akkor valószínűleg túl kicsi dózissal (túl rövid időtartamú besugárzás) kezeltünk, ebben az esetben növelhetjük a kezelési időt kb. 2-3 perccel. 

 

Ha a rendszeres kezelések hatására a fájdalom esetleg fokozódik, egyre elhúzódóbb lesz, ez annak a jele, hogy túl nagy dózissalkezeltünk. A túlkezelés maradandó sérülést nem okoz. Ilyen esetben kihagyunk néhány kezelést és kisebb dózissal (kevesebb alkalom vagy rövidebb időtartamú kezelés) folytatjuk a terápiát. 

 

A kísérő fájdalom egyik oka a mikrocirkuláció (a legkisebb erekben történő véráramlás) hirtelen megindulása a pangó területeken. A pangó részeken felgyülemlett bomlástermékek (amik nem szállítódtak el) hirtelen bekerülnek a keringésbe, ezért ritkán hányinger, fáradékonyság, rossz közérzet is előfordulhat (nagy területek nagy dózissal történő kezelése után). 

 

Ha néhány héten belül az emelt dózissal sem csökken a fájdalom, akkor valószínűleg a fájdalom erre a részre csak kisugárzik és a kiváltó ok más helyen van.

 

A sűrűbb vagy hosszabb ideig tartó kezelések nem feltétlenül gyorsítják a gyógyulást, mert van egy olyan biológiai határ, melynek elérése után besugárzással nem lehet tovább stimulálni a sejteket!

 

+ A kezelés időtartama

 

A különböző kórképeknél, betegségeknél más-más energia mennyiséget (Joule) szükséges bevinni a hatékony gyógyuláshoz. A magasabb energiabevitelt a hosszabb ideig történő besugárzással tudjuk biztosítani. 

 

4-10 Joule energia = 2-2.5 perc besugárzás:Húzódások, zúzódások, izomgörcsök, mikrocirkuláció javítása, enyhébb mozgásszervi sérülések, akut és krónikus gyulladások, fogászati és szájbetegségek, bőrproblémák. 

 

15 Joule energia = 3 perc besugárzás:Fájdalom csillapítás, súlyosabb mozgásszervi betegségek. 

 

25 Joule energia = 5 perc besugárzás:Porc regenerálás, mélyebb rétegekben lévő mozgásszervi sérülések kezelése, szalagok, izom és ínrostok szakadása, csonttörések (kezdetben akár napi 2x) 

 

Száloptikával 4-8 Joule energia = 15-30 mp besugárzás 

 

Az ATV Heti Napló Riportja:

Safe_Lase_Hivatalos_Partner

 

+ A kezelési helyek meghatározása

 

Izmok esetében: Az izmokat alaposan áttapintjuk és a “nyomásérzékeny” pontokat kezeljük. 

 

Ízületeknél: Általában az ízületi rés vonalában kezelünk.Az ízületeket a végtagok hajlításával “megnyithatjuk”, így az ízület belsejébe juttat-hatjuk a fényt. Az ízületet mozgató izmokat is áttapintjuk és az érzékeny pontjaikat kezeljük. 

 

Inaknál: Az ín tapadásánál, az izom-ín átmenetben ill. a “nyomásérzékeny” pontokon kezelünk.Ha a kezelési pontokat nem találja el pontosan, akkor is hatékony lehet a terápia, mivel a Safe Laser Infra fénye nagy felületre van szétszórva.

collageSafeLaser150

 

 

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Szállítási idő: raktárról/külső raktárról 1-2 munkanap, ha nincs raktáron akkor 2-5 munkanap

 

Ha további információra lenne szüksége, keressen bizalommal!

Telefon: +36306307844

Terápia és Egészségpont

1143.Bp. Hungária körút 73.

gyogylampabolt.hu-banner8

safelaser_redbackground_

A Safe Laser®

 

 • nemcsak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem sok esetben az okot is megszünteti

 • a gyógyulási idő lerövidül

 • bármilyen más terápiával kombinálható

 • ismert káros mellékhatása nincs

 • sokoldalú felhasználás

 • gyors kezelési idő

 • alkalmazása fájdalommentes

 • SAFE LASER = BIZTONSÁGOS LÉZER

SafeLaserlogo