Új mintaboltunk megnyitott Budapesten, Zuglóban! Terápia és Egészségpont 1143.Bp. Hungária körút 73.

Szállítási feltételek

GLS futárszolgálat

A termékek kiszállítása a GLS futárszolgálattal kizárólag Magyarország területén történik, munkanapokon hétfőtől-péntekig 08:00-17:00 óra között. Hétvégi kiszállítás nem megoldható.

Adatainak megadásakor kérjük, szíveskedjen telefonszámot is megadni, amelyet ráírunk a csomagra. Ha a futárcég nem találja Önt a megadott címen (akár munkahelyi címet is megadhat), felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítás további pontosítása miatt.

A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal. GLS szállítás egy munkanap alatt Magyarország területén bárhová!

Három kézbesítési kísérlet! A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS  Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.

A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban egy másik címre.


A termék átvételekor kérjük, vizsgálja meg, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!Szállítási költségek:

Banki előre utalás esetén:

GLS által történő szállítás.
A futár munkanapokon napközben 8-17 h között szállítja ki a rendelést, ezért kérjük, olyan címet adjon meg szállítási címnek, ahol napközben elérhető.
A feladástól számított 2 munkanapon belül érkezik meg a termék.
Előre utalás esetén a szállítási díj: 50.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén ÖNNEK INGYENES, a 50.000 Ft alatti megrendelések esetén most AKCIÓS ÁR GLS csomagpontra 1690 Ft GLS Házhozszállítással 1690 Ft. Az INGYENES szállítás esetén a szállító felé átvállaljuk a szállítási díj kifizetését.Utánvétel esetén:

A csomag ellenértékét a futárnak kell kifizetni.
GLS által történő szállítás.
A futár munkanapokon napközben 8-17h között szállítja ki a rendelést, ezért kérjük, olyan címet adjon meg szállítási címnek, ahol napközben elérhető.
A feladástól számított 2 munkanapon belül érkezik meg a termék.
Utánvétel esetén a szállítási költség: 50.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén ÖNNEK INGYENES (utánvét kezelési költség 700Ft), 50.000 Ft alatti megrendelés esetén 1690 Ft + utánvét kezelési költség 700Ft. Az INGYENES szállítás esetén a szállító felé átvállaljuk a szállítási díj kifizetését.

 

 

MPL csomagterminál

A termékek kiszállítása a MPL Csomagterminálokon keresztül történik.

A termékeket a csomagpontokon bármikor átveheti! Viszont az MPL csomagokat mi max heti két alkalommal visszük be a postára. Ezért ha gyorsabb kiszállítást szeretne, válassza a GLS kézbesítést!

  • 0-24 csomagátvétel az év mind a 365 napján!
  • Nincs több sorban állás és várakozás!
  • Biztonságos és diszkrét!


A termék átvételekor kérjük, vizsgálja meg, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a Magyar Postától jegyzőkönyv felvételét.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!


Szállítási költségek:

Banki előre utalás esetén:

MPL által történő szállítás.
Előre utalás esetén a szállítási díj MPL csomagautomatába 990 Ft, házhozszállítással 1990 Ft.

 

Az MPL csomagterminálok kiscsomagokra lettek rendszeresítve.

 

MPL Házhozszállítás

Szállítási költségek:

Banki előre utalás esetén:

MPL által történő szállítás.
Előre utalás esetén a szállítási díj MPL Házhozszállítás 1990 Ft

 

Személyes átvétel

 

Személyes átvételre a csomag összekészítését követően üzletünkben van lehetőség.

Üzletünk címe, Terápia és Egészségpont - Zugló 1143. Bp. Hungária körút 73. Nyitva hétfőtől péntekig 11-18-ig, szombat 10-14-ig vasárnap ZÁRVA

 

 

 

Eladó tájékoztatja a Vásárlót, hogy amennyiben a megrendelt terméket - anélkül, hogy jogszabály alapján fennálló elállási szándékát közölné - nem veszi át, úgy azzal szerződésszegést követ el.”


Termékeinket általánosan a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül postázzuk. Esetenként hamarabb akár 1 munkanap múlva szállítjuk, de előfordulhat hosszabb 7-10 munkanapos szállítási idő is mivel a Felasználó kifejezett kérésére a kért adatokkal kell elkészíteni vagy a nagyker készlethiány miatt  hosszabb idő alatt tudja beszállítani a terméket. A szállítás pontos időpontjáról minden esetben e-mail értesítőt küldünk.