Új mintaboltunk megnyitott Budapesten, Zuglóban! Terápia és Egészségpont 1143.Bp. Hungária körút 73.

Lágylézer otthon

A lézer terápia egyre népszerűbb módszer a gyógyító és regeneráló hatású kezelések terén. A lágylézer terápiás készülékek, amelyeket gyakran soft lézernek vagy safe lézernek is neveznek, az egészségügyi területen számos területen hasznosak lehetnek.

1714594139004

Ezek a készülékek általában két fő típusba sorolhatók: az 808nm láthatatlan lézerek és a 650nm vörös lézerek. Az 808nm-es lézerek általában a mélyebb rétegekben fejtik ki hatásukat, míg a 650nm-es lézerek inkább  felsőbb rétegekben a hámsérülések, sebgyógyulás kezelésénél segítenek.

A Smart Laser lágylézerek fájdalomcsillapító,  gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, biostimulációs hatásúak, azaz segítik az sejtek regenerálódását és gyógyulását.

A lágylézer terápiás készülékek széles körben használhatók a fizioterápiában, az orvosi és szépségiparban, de akár otthonunk kényelmében is könnyedén használhatók. Ezek a készülékek általában könnyűek, kis méretűek és könnyen kezelhetők, így ideálisak az otthoni használatra is.

A Smart Laserek a legmodernebb LED kijelzővel rendelkeznek, állítható erősség fokozattal és időzítővel rendelkeznek. A Smart Laser 340mW-os változatban és a Smart Laser HDCure-Pro 930mw-os teljesítménnyel elérhető.

 

A lágylézerek használata számos előnnyel jár. Elsősorban nagyon hatékonyak a fájdalomcsillapítás terén, így ideálisak például ízületi fájdalmak, sportsérülések vagy krónikus fájdalmak esetén. Emellett gyulladáscsökkentő hatásuk révén segítenek csökkenteni az ödémát és gyorsítani a gyógyulási folyamatot.

A biostimulációs hatásnak köszönhetően a lágylézerek segítenek a sejtek regenerálódásában is. Ezáltal segíthetnek például a sebgyógyulásban, a bőrproblémák kezelésében vagy akár az izomzat regenerálódásában is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy bár a lézerterápia sok esetben hatékony és biztonságos kezelési módszer lehet, mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy kezelőorvosunkkal a kezelés megkezdése előtt. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen típusú lézert használunk és hogyan alkalmazzuk a kezelés során.

Összességében elmondható, hogy a lágylézerek egy nagyszerű és hatékony módszer lehetnek a fájdalomcsillapításra, gyulladások kezelésére és a sejtek regenerálódásának elősegítésére. Az évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és egyre több területen alkalmazzák őket az egészségügyi és szépségiparban is.

Ha pedig otthon is szeretnénk használni egy lágylézer terápiás készüléket, mindig győződjünk meg róla, hogy megfelelően tájékozódtunk és kérjünk tanácsot egy szakértőtől.