Új mintaboltunk megnyitott Budapesten, Zuglóban! Terápia és Egészségpont 1143.Bp. Hungária körút 73.

Felfekvés kezelés lágylézerrel

A felfekvés, más néven nyomássérülés vagy dekubitusz egy olyan súlyos bőrfekély, amely akkor alakul ki, amikor a bőr hosszabb ideig nyomás és súrlódás hatásának van kitéve. A felfekvések leginkább az ágyhoz kötött betegeknél jelentkeznek, akik hosszú ideig egy helyzetben vannak, és nem változtatják testhelyzetüket rendszeresen. Ez a nyomás és súrlódás akadályozza a bőr vérkeringését és oxigénellátását, ami hosszabb távon bőrkárosodáshoz és fekély kialakulásához vezet.

decubitus stádiumok

A lézerterápia a felfekvés kezelés egyik hatékony módszere, amely segítségével gyorsabban gyógyulhatnak a súlyos bőrsérülések. A lézerterápia során egy speciálisan kialakított Smar Laser lágylézerfényt használnak a bőr kezelésére, amely serkenti a sejtek anyagcseréjét és regenerációját. A lézerfény képes eljutni a bőr mélyebb rétegeiig, ahol serkenti a fibroblasztok termelődését, amelyek a kollagén építőelemei. A kollagén az a fehérje, amely elengedhetetlen a bőr rugalmasságához és gyógyulásához.

Az 808nm láthatatlan lézer a mélyebb bőrrétegekben fejti ki hatását, serkenti a sejtek anyagcseréjét és regenerációját, így elősegítve a sebek gyorsabb gyógyulását. A 650nm vörös dióda lézer pedig a bőr felső rétegeit kezeli, segítve a hám regenerációját és hegmentes gyógyulását. A Smart Laser kombinált hatásának köszönhetően ez a lézerterápia rendkívül hatékony a felfekvések kezelésében, segítve a sebgyógyulást és a bőr regenerációját.

SmarLaserTerapia3

A lézeres felfekvés kezelés fájdalommentes és mellékhatások nélküli, ráadásul gyors eredményeket hoz. A felfekvés kezelés során a lézerfény közvetlenül hat a sérült bőrre, serkentve annak regenerációját és gyógyulását. A lézerterápia hatékonyan támogatja a sejtek anyagcseréjét és regenerációját, így segítve a súlyos bőrsérülések gyorsabb gyógyulását és hegmentes regenerációját. A kezelés során az orvos személyre szabott terápiát alkalmaz, figyelembe véve a beteg állapotát és a felfekvés súlyosságát.

Összességében elmondható, hogy a lézerterápia hatékony és biztonságos módszer a felfekvés kezelésére. A speciális lézerfény serkenti a sejtek regenerációját és kollagén termelődését, így segítve a súlyos bőrsérülések gyorsabb gyógyulását. A lézeres felfekvés kezelés fájdalommentes és mellékhatások nélküli, így ideális megoldás az ágyhoz kötött betegek bőrproblémáinak kezelésére. További kutatások és fejlesztések révén a lézerterápia még hatékonyabb és biztonságosabb módszerré válhat a felfekvés kezelésében.

1712408645223